Δύο εισιτήρια για την Ελλάδα

Δύο εισιτήρια για την Ελλάδα

Two Tickets to Greece
Two Tickets to Greece - Ολίβια Κοτ Κριστίν Σκοτ Τόμας Λωρ Καλαμί
Two tickets to Greece
Kristin Scott Thomas, Laure Calamy, Olivia Côte
Δύο εισιτήρια για την Ελλάδα (Blandine, Bijou, Magalie)
Δύο εισιτήρια για την Ελλάδα

Two tickets to Greece

Η Μπλαντίν και η Μαγκαλί ήταν δύο αγαπημένες κι αχώριστες φίλες απ' το σχολείο, όμως με το πέρασμα του χρόνου χάθηκαν μεταξύ τους. Κάποια μέρα που συναντιούνται τυχαία αποφασίζουν να κάνουν εκείνο τα περιβόητο ταξίδι που είχαν σχεδιάσει παλιά.

Πως όμως προκύπτει αυτή η τυχαία συνάντηση μετά από τόσο χρόνια; Αιτία ο γιος της Μπλαντίν που βλέποντας τη σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά από την εγκατάλειψη της από τον πατέρα του για μια νεότερη γυναίκα, αποφασίζει να τις φέρει ξανά σε επαφή μήπως και συνέλθει η μητέρα του. Στο ταξίδι τους συναντούν στο νησί την καλλιτέχνιδα Μπιζού που ζει σε ένα παραθαλάσσιο εξοχικό μαζί με τον Έλληνα σύντροφο της Δημήτρη.

Κριστίν Σκοτ Τόμας 2022
Η Κριστiν Σκοτ Τόμας στην Ελλάδα

Τις φιλοξενεί και το πάρτι αρχίζει όχι όμως και χωρίς προβλήματα. Στη συμβίωση, συνέχεια προκύπτουν προστριβές ανάμεσα στις δυο παλιές φίλες παρ' όλη την καλή τους διάθεση για προσέγγιση.

Πως όμως να συνεννοηθούν πλέον η μία μια απαισιόδοξη, εσωστρεφής πλέον γυναίκα, η άλλη εξωστρεφής και αισιόδοξη μη χάνοντας κάθε λεπτό της ζωής; Η προσέγγιση τους μοιάζει δύσκολη ώσπου η Μπλαντίν να γνωρίσει στο ταξίδι στην Ελλάδα, συγκεκριμένα στις Κυκλάδες τον άνθρωπο που θα της δώσει ξανά το χαμόγελο.

Στοιχεία Ταινίας

Two Tickets to Greece (2022) on IMDb
  • Τίτλος: Ταξίδι στην Ελλάδα (Les Cyclades) /Two tickets for Greece
  • Σκηνοθεσία / Σενάριο: Μαρκ Φιτουσί (Marc Fitoussi)
  • Πρωταγωνιστούν: Ολίβια Κότ (Μπλαντίν), Λωρ Καλαμί (Μαγκαλί), Κριστίν Σκοτ Τόμας (Μπιζού), Αλεξάντρ Ντερουσώ (Μπενζαμέν), Πάνος Κορώνης
  • Έτος: 2022
  • Είδος: Κωμωδία
  • Διάρκεια: 110΄
  • Τόποι γυρισμάτων: Αμοργός - Ελλάδα
  • Αξιολόγηση: 💧💧💧

P.S. Η παρουσία της Kristin Scott Thomas είναι πάντα εγγύηση για το αξιόλογο του εγχειρήματος καθώς έχει παίξει σε ρόλους ποιοτικούς πάντα.

A Trip to Greece - Kristin Scott Thomas, Laure Calamy, Olivia Côte


Ταξίδι στην Ελλάδα - σκην. Marc Fitoussi 2022

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μια δεύτερη Κάλλας

Οι ιδιοτροπίες του Λάμπρου

Το τσιφτετέλι της Σπεράντζας