Περί

Περί (Αντί Προλόγου)

Λάμπρος Κωνσταντάρας
Λάμπρος Κωνσταντάρας (1913-1985) - Ο Αριστοκράτης

About

Ο Κινηματογράφος είναι μια μεγάλη Τέχνη: εκατοντάδες χιλιάδες, οι ταινίες που έχουν γυρισθεί, για δεκαετίες ολόκληρες αρχής γενομένης από τα 20's απετέλεσαν την κύρια διασκέδαση του ευρέως κοινού.

Σήμερα η Τέχνη αυτή μπήκε για τα καλά στα σπίτια των ανθρώπων με τα διάφορα home cinemas εταιρειών, που με την ευρεία γκάμα των ταινιών τους μπορούν να ικανοποιήσουν το ενδιαφέρον του κοινού  για μια προσιτή, ποιοτική διασκέδαση - μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Ο Ελληνικός κινηματογράφος σίγουρα είχε τις καλές στιγμές του με ηθοποιούς που άφησαν το αποτύπωμα τους στην ιστορία του αλλά και με σκηνοθέτες που έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τραβήξουν το ενδιαφέρον του κινηματογραφόφιλου κοινού - που βέβαια είναι και παραμένει πολύ μεγάλο.

Αυτό το Blog / Site, έχει σκοπό να σημειώσει ταινίες που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους κριτικούς και το κοινό - παλιότερες αλλά και σύγχρονες, καθώς και 'κείνες της ξένης παραγωγής, που ασχολήθηκαν ή γυρίστηκαν στην Ελλάδα.

Δεν μπορούν να μπουν όλες οι ταινίες, ωστόσο επιδωκόμενο είναι να σταχυολογηθούν κάποιες που κίνησαν το ενδιαφέρον του συντάκτη αυτού του Ιστολογίου.

!Good Day & Good seeing our Selections

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μια δεύτερη Κάλλας

Οι ιδιοτροπίες του Λάμπρου

Το τσιφτετέλι της Σπεράντζας