Μια δεύτερη Κάλλας

Μια δεύτερη Κάλλας

Angelina Jolie
Η Angelina Jolie ως Maria Callas

A second Callas

Οκτώβριος 2023 - Η Αντζελίνα Τζολί στην Ελλάδα

Στο μοναδικό συγκρότημα Aldemar Olympian Village στην Σκαφιδιά Ηλείας, διαμένει η Angelina Jolie, η οποία βρίσκεται στην Ελλάδα και στην περιοχή του Πύργου για τα γυρίσματα της ταινίας “Maria”, που αφορά στην ζωή της μεγάλης ντίβας Μαρίας Κάλλας.

Η μεγάλη ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί, επέλεξε σύμφωνα με πληροφορίες της προεδρική σουίτα Phaidra του συγκροτήματος Aldemar Olympian Village του ομίλου Aldemar, όπου είχε διαμείνει προ ημερών της αφίξεως της και ο Οικουμενικος πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως κ. Βαρθολομαίος με όλη την αποστολή του κατά την επίσκεψη του στην Ηλεία, ενώ για τις ανάγκες της γκαρνταρόμπας, του μακιγιάζ, κ.λπ., έχει κρατήσει και την διπλανή σουίτα “Olympia”. 

Το προσωπικό του ξενοδοχείου μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την Angelina Jolie, την οποία την πρώτη ημέρα των γυρισμάτων στο θέατρο “Απόλλων” στον Πύργο, υποδέχθηκαν κάτοικοι της περιοχής με επευφημίες.

Angelina Jolie
Angelina Jolie

Μάλιστα μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων, η Οσκαρική ηθοποιός βγήκε από το θέατρο, ντυμένη και βαμμένη σαν τη Μαρία Κάλλας και κατευθύνθηκε μαζί με τον γιο της, Μάντοξ προς το Κατάκολο, όπου συνεχίζονται τα γυρίσματα πάνω στην θρυλική θαλαμηγό “ΧΡΙΣΤΙΝΑ Ω”.

Η Angelina Jolie χαιρέτισε τους θαυμαστές της και χαμογέλασε με προθυμία και καλή διάθεση στις κάμερες. Κατά την αναχώρηση της από το συγκρότημα ευχαρίστησε το προσωπικό με ιδιόχειρο σημείωμα ιδιαίτερα δυσανάγνωστου χαρακτήρα που ωστόσο διαβάστηκε με τα ιδιαίτερα ευγενή και λιτά του λόγια ευχαριστίας, της ηθοποιού. Τα γυρίσματα της ταινίας θα ολοκληρωθούν στο Παρίσι, πρωτεύουσα όπου κατοικούσε η Μαρία Κάλλας και όπου τέλειωσε και η ζωή της.

Η Phaidra Suite, η προεδρική σουίτα του Aldemar Olympian Village, στην Ηλεία, είναι η ιδανική επιλογή διαμονής για όσους δεν συμβιβάζονται όταν πρόκειται για τις διακοπές τους.
Κάθε πτυχή αυτής της πολυτελούς σουίτας έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την κομψότητα.
Αυτή η χαλαρωτική σουίτα μπορεί να φιλοξενήσει έως και τέσσερα άτομα και διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις και υπηρεσίες φιλοξενίας πέντε αστέρων.H σουίτα διαθέτει δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, το ένα με γραφείο, σαλόνι με τραπεζαρία και δύο πολυτελή μαρμάρινα μπάνια με τζακούζι και ντους.

Επιπλέον, οι επισκέπτες απολαμβάνουν την ιδιωτική πισίνα και την επιπλωμένη βεράντα, με εκπληκτική θέα στην ακτή και τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα.

Related [Aldemar Olympic Village] Σκαφιδιά Ηλείας εδώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι ιδιοτροπίες του Λάμπρου

Το τσιφτετέλι της Σπεράντζας